Dozvolite da se predstavimo u kratkim crtama:

Tvrtka smo isključivo orijentirana na distribuciju opreme i sredstava za čišćenje, i u svom programu nudimo kompletan asortiman artikala namijenjenih kako kućnoj, tako i profesionalnoj primjeni.
Na tržištu smo kontinuirano prisutni od 1999. godine, u kojem smo roku ostvarili upješnu suradnju sa preko 2000 korisnika na području Republike Hrvatske.
Poslujemo u vlastitom poslovno-izložbenom prostoru lociranom u zagrebačkom naselju Remetinec, u blizini Zagrebačke Arene.
Posjedujemo vlastitu servisnu službu i skladište rezervnih dijelova za sve uređaje iz našeg prodajnog programa, što nam omogućava pravovremeno otklanjanje bilo kakvih neispravnosti u garantnom i vangarantnom periodu.
Naši proizvodi i savjeti će Vam pomoći prilikom implementiranja HACCP protokola u poslovanju.

Uvoznici smo i distributeri slijedećih brendova: 

FIMAP SpA Italija - kombinirani automati za pranje podnih površina
IP Cleaning SpA Italija – profesionalni i ekstrakcijski usisavači
IPC Tools SpA Italija – kolica, pribor i oprema za manualno čišćenje
BUZIL-WERK Wagner GmbH & Co – profesionalna kemijska sredstva za čišćenje
WIRBEL SpA Italija – monopločni uređaji za strojno pranje, šamponiranje i poliranje
Cartindustria Eurocarta Srl Italija – Sanitarni potrošni materijal

Nadamo se da ćete nam ukazati povjerenje, te nas posjetiti u našem izložbenom salonu, ili će Vas, u slučaju potrebe, posjetiti netko od naših djelatnika kako bi na licu mjesta mogli definirati Vaše potrebe za održavanjem čistoće u Vašem poslovnom prostoru, skladištu, proizvodnom pogonu, kući ili stanu.

Vaš CLIENS tim!


Naziv: CLIENS d.o.o. za zastupanje, trgovinu i usluge
Skraćeni naziv: CLIENS d.o.o.
Sjedište: Zagreb (Grad Zagreb);Dr. Luje Naletilića 21
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080272929
OIB: 71161368100
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR1923600001101382454 ZABA
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
Članovi uprave: Dalibor JežićPolitika kvalitete i okoliša

Temelj poslovnog uspjeha CLIENS d.o.o. je zalaganje svih zaposlenika u postizanju zadovoljstva naših kupaca i korisnika pružanjem kvalitetnih, sigurnih i ekološki prihvatljivih proizvoda i usluga.
Ostvarujemo prepoznatljiv ugled kvalitetne i stručne tvrtke u području trgovine na veliko proizvodima i sredstvima, te pružanju usluga za održavanje objektne higijene.

Opredjeljenjem za primjenu normi sustava upravljanja kvalitetom (ISO 9001:2015) i sustava upravljanja okolišem (ISO 14001:2015) postavili smo minimalnu razinu zahtjeva u realizaciji naših procesa.
Veliku brigu posvećujemo zaštiti okoliša sprječavanjem onečišćenja i usklađivanjem svojih djelatnosti sa svim zakonskim i ostalim zahtjevima.

Naši proizvodi i usluge odlikuju se visokom kvalitetom i pouzdanošću te su standard prema kojem se uspoređuju i vrednuju ostali.
Težimo da naši kupci i dobavljači u CLIENS d.o.o. imaju pouzdanog, sigurnog i stabilnog poslovnog partnera.
Osiguravamo odlične radne uvjete, te omogućujemo stalno stručno i osobno usavršavanja radnika.
Posvećeni smo trajnom poboljšanju sustava upravljanja i poduzimamo sve potrebne mjere kako bi prevenirali onečišćenje okoliša.

Važna zadaća svih radnika je realizacija ciljeva kvalitete i zaštite okoliša, pri čemu svaki radnik daje svoj doprinos kvaliteti naših proizvoda i usluga i prihvatljivom utjecaju procesa na okoliš.


Zagreb, 21.06.2017.
Direktor
Dalibor Ježić