• /
   Profesionalni usisavači i uređaji za ekstrakcijsko pranje
   Široki asortiman profesionalnih usisavača za prašinu i tekućine koje Vam možemo ponuditi u CLIENS-u omogućuje Vam upotrebu istih pri odsisavanju svih vrsta nečistoća.
   Usisavači su dostupni u raznim izvedbama i veličinama, a možete ih dodatno opremiti i raznovrsnim priborom koji će Vam olakšati rad. Vrlo su praktični, sa izvedbom od INOX čelika što ih čini vrlo robusnim i primjerenim za uporabu u gospodarstvu, ali i za profesionalni rad pri čišćenju većih i zahtjevnijih površina.

   Pored visoke kvalitete, odlikuje ih i vrlo pristupačna cijena.   Preuzmite katalog (PDF)
  • Uređaji za strojno pranje, šamponiranje i poliranje
   Uređaji za strojno pranje, šamponiranje i poliranje služe tretmanu tekstilnih podnih obloga i svih vrsta vodootpornih podnih površina ( PVC, keramika, kamen, parket, itd. ).
   Naš asortiman uključuje široku paletu višenamjenskih strojeva različitih radnih širina, brzina i snage.
   Za sve uređaje imamo široki izbor četki i abrazivnih diskova različite vrste poslova.

   Pored visoke kvalitete, odlikuje ih i vrlo pristupačna cijena.
  • Automati za strojno pranje
   Fimap automati za pranje upotrebljavaju se za čišćenje većih podnih površina trgovina, restauracija, vrtića, škola, bolnica, lječilišta, skladišta, industrijskih postrojenja i komunalnih objekata. Tretirana površina je oprana i posušena u jednom prolazu automata, i kao takva odmah spremna za ponovnu upotrebu.

   Uređaji su različitih radnih širina i mogućnosti, i ovisno o modelu, izvedeni sa mrežnim ili baterijskim napajanjem. Rad s njima je jednostavan i ne zahtijeva posebnu obuku. Kvaliteta izrade i upotrebljenih materijala garancija su njihove durabilnosti.


   Preuzimanje kataloga (PDF)
  • Kolica i pribor za čišćenje
   CLIENS-ov izbor jamči veliki broj različitog pribora koji će Vam u znatnoj mjeri olakšati sve poslove vezane uz održavanje čistoće.

   U sprezi sa adekvatnim kolicima za spremačice u znatnoj se mjeri skraćuje vrijeme potrebno za obavljane poslova čišćenja, uz istovremeno podizanje kvalitete istih.


   Preuzmite katalog (PDF)
  • Profesionalna sredstva za čišćenje
   Kvalitetna i cijenom vrlo dostupna sredstva za čišćenje njemačke tvrtke BUZIL, s 90 godišnjom tradicijom primjerena su i posebno razvijana za svaku vrstu onečišćenja.

   Sva su sredstva visoki koncentrati i proizvedena su u skladu sa visokim njemačkim normama o ekologiji. Sredstva su biorazgradiva i vrlo ugodnog mirisa, a dostupna su u litarskim bocama za manje površine i desetlitarskim plastičnim spremnicima za profesionalnu upotrebu.

   Obzirom na široku paletu proizvoda koji su striktno razvijani kako za dnevna održavanja, tako i za generalna i vrlo zahtjevna čišćenja vjerujemo da nema problema vezanog za nečistoću, u kojem Vam u tom pogledu ne bi mogli asistirati.   Preuzmite katalog (PDF)
  • /
   Sanitarni potrošni materijal
   Trideset godina iskustva u proizvodnji papirne konfekcije talijanske tvrtke Eurocarta, garancija je kvalitete proizvoda koje ćete koristiti kada niste kod kuće, bilo da se nalazite na radnom mjestu, u shoppingu, ili u ugodnom društvu za vrijeme ručka ili večere u Vašem omiljenom restoranu.
   Osobna higijena imperativ je bez kojeg je svakodnevni život nezamisliv, i mada nitko od nas ne obraća pažnju na takve sitnice kao što je nedostatak sapuna ili papira u sanitarnim prostorima, iste postanu neugodan problem kad se sa njima susretnemo.
   Kako bi izbjegli takve neugodne susrete, obratite nam se s povjerenjem!   Preuzmite katalog (PDF)